KIRIKKALE
25°

Kırıkkale’de okul çevrelerine polis denetimi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, geleceğimizin teminatı olan çocuklar ve gençleri korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, İl merkezinde bulunan 2 farklı okul ve çevresini denetledi.


GÜVENLİK KAMERALARI KONTROL EDİLDİ
Denetimler kapsamında, okulların giriş çıkışlarında güvenlik tedbirlerinin alınması, okul çevrelerinde uygunsuz kişilerin bulunmaması, okulların temiz ve düzenli olması gibi hususlar kontrol edildi. Ayrıca, okullarda bulunan güvenlik kameraları ve alarm sistemlerinin de çalışır durumda olduğu tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü, çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli bir şekilde eğitim almaları için gerekli çalışmaları azim ve kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

VELİLERDEN TAKTİR TOPLUYOR
Okulların giriş çıkışlarında güvenlik tedbirlerinin alınması, okul çevrelerinde uygunsuz kişilerin bulunmaması, okulların temiz ve düzenli olması gibi hususlar, çocukların ve gençlerin güvenle eğitim almaları için gerekli olan temel unsurlar. Emniyet Müdürlüğü'nün bu hususlara yönelik denetimlerini sürdürmesi, veliler tarafından takdirle karşılanıyor.

İlginizi Çekebilir

Spor Toto’dan Sulakyurt’a yatırım

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de evlenecekler! Bu fırsatı kaçırmayın

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Türkiye birincisi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10840

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171